Wattmåler til cyklister

En wattmåler til cyklister kan måske udnyttes!

En wattmåler til cyklister kan måske udnyttes!

Selvfølgelig kan en wattmåler udnyttes, ellers var den jo ikke populær at bruge, siden den jo har et brugbart formål, hvor man kan som hovedudgangspunkt kan se, hvor meget man forbrænder, mens man cykler.

Før i tiden var det ikke alle, der havde adgang eller råd til sådan en, når en cykel i sig selv var dyr nok, og man brugte jo også mest cyklen for at komme omkring end for helt forhippet at måle, hvor meget man forbrændte for enten at tabe sig eller optræne sig til at blive professionel cykelrytter, som de færreste jo gjorde.

Så fik man enten sponsorater eller havde folk i ens bagland til at sponsorere sådan en, men nu kan de fleste have råd til den.

Det handler netop både om, at vi er en statistik generation, der gerne vil kunne måle de fleste ting, hvorfor man også sammen med wattmåleren ser en pulsmåler – ofte i en.

Hvad man kan udnytte en wattmåler til

Dog kunne det være interessant at lave et tankeeksperiment, hvor man sagde, at man ville se, i hvor høj grad man kunne udnytte sådan en wattmåler mere, end hvad man gør det nu om dage.

Det er jo netop virkelig smart, at man kan måle forbrændingen af ens motion på cyklen, og som nævnt er der også andre funktioner med her.

Men man burde eskalere det højere op og for eksempel se, om man kunne sætte sådan en wattmåler på en motionscykel, som man så koblede til en generator, der kunne opsamle energien, som man målte samtidig.

Det er jo grøn energi, så det batter!

Et motionscenter kunne give folk penge for at bruge deres motionscykler, hvor man så målte, hvor meget energi de genererede, som man opsamlede og brugte andre steder.

Så kunne man blive betalt efter, hvor meget energi man lavede til formålet.