boligadvokat

Få den rette hjælp til boligkøb og skøde hos en boligadvokat

Få den rette hjælp til boligkøb og skøde hos en boligadvokat

En boligadvokat kan være rigtig behændig i mange sammenhænge. Du kan for eksempel aldrig regne med, at ejendomsmægler fortæller dig alt, hvad der er værd at vide for dig, når du står for at skulle købe bolig. Og er du i tvivl om, hvorledes sagerne forholder sig med den fælles ejendom, når du og din samlevende kæreste ikke er gift, er det også en god idé at få en boligadvokat på banen. I det følgende kan du læse mere om, hvad en dygtig og erfaren boligadvokat kan gøre for dig.

Bistand i forbindelse med køb af bolig

i en boligkøbs situation er der rigtig mange faldgruber, du gerne vil undgå, hvis din boligdrøm ikke skal udvikle sig til et sandt mareridt. Du ønsker for eksempel ikke at købe en lejlighed i en forening med en skrantende økonomi og en ditto daglig drift. Dette kan godt gå hen og blive dyrt på længere sigt.

Din boligadvokat kan hjælpe dig til at undvige de usunde bolighandeler ved at gennemlæse den dokumentation, som hidrører fra handelen, grundigt igennem – for eksempel foreningens vedtægter, referat af seneste bestyrelsesmøde, budget og regnskab for ejendommen og selvfølgelig selve købsaftalen. På baggrund heraf vil boligadvokaten kunne yde den bedste og mest kvalificerede rådgivning omkring dit køb.

Opdatering af dit skøde

Når du har skrevet endeligt under på købsaftalen, vil din boligadvokat hjælpe dig med at sikre, at det til boligen hørende skøde er korrekt udfærdiget, og optaget i tingbogen efter alle gældende foreskrifter. Hjælp til opdatering og tinglysning af skøde er som regel en del af den samlede boligkøbs pakke hos en professionel boligadvokat. Det er nemlig mindst lige så vigtigt, at skødet kommer på plads så hurtigt som muligt efter afsluttet køb, som det er at få skrevet under på kontrakten.

Du kan læse mere, og finde din boligadvokat, på http://eboligadvokat.dk/boligadvokat/