Hypnose

Få det bedre med hypnose

Få det bedre med hypnose

Drømmer du om at holde op med at ryge, tabe vægt eller få mere mod på livet? Så kan du med fordel opsøge en dygtig hypnotisør.

Hvad kan jeg opnå gennem hypnose?

Når du tilmelder dig et antal hypnose behandlinger – eventuelt over et længere samlet forløb – vil du sandsynligvis have et mål, du gerne vil have udfyldt. Det kan for eksempel handle om et højere selvværd, eller om at lægge en dårlig vane på hylden.

Gennem hypnose kan du skyde genvej til at nå dette mål, idet en hypnotisør vil kunne få direkte adgang til det underbevidste sind mens du er under hypnose. På den måde kan hypnotisøren påvirke bevidstheden indefra, og dermed sætte ekstra fart og effekt på processen.

Hvor kan jeg få hypnose på Lolland?

Leder du efter en dygtig behandler, som tilbyde hypnose på Lolland, kan du kontakte hypnoterapeut Torsten Nielsen. Torsten har mange års erfaring som både clairvoyant, hypnoterapeut og master NLP practitioner, og har igennem mange år hjulpet mennesker med at komme i bedre kontakt til såvel deres bevidste som deres underbevidste sind gennem alternativ behandling.

Torsten Nielsen startede i 2011 virksomheden Esteria, i hvilken han primært arbejder med hypnose og clairvoyance fra sin egen klinik lidt uden for Skælskør på det sydlige Sjælland. Hos Torsten vil du opleve behandling hos en person, som selvom han arbejder med den spirituelle verden har begge ben solidt plantet i jorden. Du kan sagtens modtage hypnose hos Torsten selv om du ikke tror på clairvoyance, og opnå store fremskridt og holdbare resultater heraf. Og Torsten vil selvfølgelig altid behandle dig med respekt og professionel omsorg uanset dine holdninger til den alternative verden.

Du kan kontakte Torsten via hjemmesiden esteria.dk, hvor du også kan læse mere om de forskellige ydelser hos Esteria og bestille tid til en behandling med hypnose.