azure kurser

Få det bedste ud af din nye platform med Azure kurser

Få det bedste ud af din nye platform med Azure kurser

Har du ofte overvejet at droppe idéen om at have dit eget data center og i stedet gå over til en cloud baseret løsning? Så har du chancen for at hoppe med på den billigste og mest fleksible model til virksomheder i alle størrelser nemlig Microsoft Azure.

Microsoft Azure er verdens største cloud baserede platform til data behandling, lagring af data, intern og ekstern kommunikation samt øvrige digitaliserede elementer i en virksomhed. Når du vælger at lægge virksomhedens infrastruktur i skyen, slipper du for selv at skulle vedligeholde et server rum, med alle de omkostninger der følger med – både når det gælder økonomiske og menneskelige ressourcer. Du får en løsning, som konstant er opdateret både hvad angår det nyeste software og den højeste grad af sikkerhed.

Microsoft Azure platformen har kun lille nedetid og en høj grad af yde evne. Du betaler kun for den plads og for de tjenester, du rent faktisk bruger. Som infrastruktur og databehandlings løsning er Microsoft Azure således billig i drift, på grund af sin høje grad af skalerbarhed. Og så er Microsoft Azure i konstant udvikling for at kunne imødekomme samtlige krav til konkurrencedygtighed i markedet.

Styrk dine medarbejderes ekspertise med kvalificerede Microsoft Azure kurser

Ved omlægning til Microsoft Azure som platform er det vigtigt at du har de rette kompetencer i huset. Derfor er det en god idé at begave medarbejdere i supporten, system administrationen og digital operations med et spændende og lærerigt kursus i Microsoft Azure. På den måde er du sikret, at dine medarbejdere er optimalt rustet i forhold til udrulning og implementering – og efterfølgende drift, support og vedligeholdelse – af platformen.

Hvor finder jeg de bedste Microsoft Azure kurser i København?

Hos 4D, som er en dansk kursus udbyder med speciale inden for IT kurser finder du en lang række kurser i Microsoft Azure. Se dem alle på 4d.dk