Gulvafhøvling Assens

Få dit ønskegulv med en grundig gulvafhøvling i Assens

Få dit ønskegulv med en grundig gulvafhøvling i Assens

Hvis dit trægulv er mærket af dagligdags slitage, og derfor er blevet grimt og gråligt i overfladen, kan du få det pænt igen med en gulvafslibning. Ved en gulvafslibning fjernes alle overfladiske ridser og skrammer samt misfarvninger og slidspor.

Hvornår er det nødvendigt med en gulvafhøvling?

Der vil selvfølgelig være tilfælde, hvor selv en grundig gulvafslibning ikke slår til. Dette kan for eksempel være, når gulvet har slået sig voldsomt efter en oversvømmelse. Ved udsættelse for store mængder vand, vil fugten uvægerligt sætte sig i træværkets fibre. Når dette sker, vil de enkelte parketter, brædder eller planker, som udgør dit trægulv, udvide sig, idet fibrene svulmer op. Dette kan medføre alt fra buler og skævheder i trægulvet til deciderede forskelle i trægulvets niveau, idet lamellerne presser hinanden op.

Hvis dit trægulv er præget af dybe skrammer og revner, og har de oven for nævnte buler og ujævnheder efter en vandskade, kan du kun rette op på det ved hjælp af en gulvafhøvling.

Hvad sker der ved en gulvafhøvling?

Ved en gulvafhøvling sker der det, at en maskine, påmonteret en valse med små, skarpe knive skræller det øverste lag af trægulvets overflade. Dette er i sagens natur en lidt mere voldsom og radikal operation end den mere skånsomme gulvafslibning, og bør derfor kun udføres af en professionel gulvmand. Efter den indledende gulvafhøvling, vil gulvmanden følge op med en gulvafslibning, som finsliber gulvet, således at det er parat til den afsluttende, beskyttende efterbehandling.

Med den rette efterbehandling kan du få netop det trægulv, du drømmer om. Og når du bruger en dygtig, faglært håndværker til opgaven, er du sikker på et holdbart og smukt slutresultat, som du kan have glæde af i mange år.

Du kan finde det bedste tilbud på en professionel gulvafhøvling med efterfølgende gulvafslibning og efterbehandling på gkservice.dk