parterapi hellerup

Få hjælp gennem parterapi når kærligheden forsvinder

Få hjælp gennem parterapi når kærligheden forsvinder

Oplever I, at der er konflikter eller problemer i forholdet, som kan være svære at håndtere sammen? Så er det heldigvis meget normalt, at man oplever forskellige problemstillinger, der løbende tester forholdet. Det kan være utroskab, jalousi, delebørn eller andre problemstillinger, som kan være vanskelige at komme igennem sammen. Det kan særligt være følelser eller følsomme konflikter som kan være svære at tale om. Dermed er det måske noget der er med til at give en følelse af, at man er ved at miste hinanden eller forholdet er ved at glide fra hinanden.

Det er her parterapi kommer ind i billedet. Parterapi viser at I begge gerne vil hinanden, og gøre en særlig indsats for at få det til at lykkedes med jeres forhold. Her vil I begge være i trygge og professionelle hænder, hvor der er plads til at I kan blive set, hørt og forstået over for hinanden. Der er plads til at I kan få talt om tingene og ikke mindst at få sat ord på det, som I går og føler i hverdagen.

Hvem tilbyder parterapi?

Hvis du eller I ønsker parterapi, vil I med en enkelt og hurtig søgning hurtigt kunne se, at der er mange at vælge mellem. Det kan dermed være en fordel, at søge lokalt i det område eller den by, som I holder til i. Det gør også logistikken lettere, når I skal frem og tilbage.

Her kan I læse lidt om de forskellige fagfolk for at blive klogere på, hvem de er, hvordan de arbejder, og hvordan de kan hjælpe jer. Opstår der spørgsmål kan du altid kontakte parterapeuten for at få svar og samtidig mærke om der er god kemi mellem jer. 

Find hjælp til parterapi i Hellerup

Hvis du leder efter professionel og kompetent hjælp til parterapi i Hellerup, kan du med fordel vælge https://camillaw.dk/parterapi-nar-kaerligheden-forsvinder/.