gulvafslibning hillerød

Gulvafslibning Hillerød ved erfaren og kompetent fagmand

Gulvafslibning Hillerød ved erfaren og kompetent fagmand

Når et trægulv bliver så slidt, at dine strømper hænger fast i splinter, du konstant finder nye ridser, og gulvet ikke bliver rent, uanset hvor meget du end skrubber og skurer – så er der noget, der tyder på, at det trænger til en grundig gulvafslibning. En gulvafslibning er nemlig den eneste metode, hvorpå du kan fjerne de overfladiske skønhedspletter, som gør dit gulv grimt og træt at se på, og ubehageligt at betræde.

Hvorfor bliver mit trægulv så grimt med tiden?

Mange mennesker har valgt at lade deres trægulve behandle med enten lud, sæbe, eller en farvet olie, i stedet for at male eller lakere det. De tre første former for behandling lader i højere grad træet komme til sin ret end de to sidst nævnte. Til gengæld forsegler de ikke i samme grad træværket, og skal derfor med jævne mellemrum friskes op med plejende behandling.

Som regel består denne vedligeholdelse behandling af en speciel sæbe, med hvilken du skal vaske dit gulv for at bevare den beskyttende hinde af sæbe eller olie. Forsømmer du at pleje dit gulv, vil denne hinde slides bort – og er den først væk, kan den ikke genskabes ved gulvvask. Træets overflade er blotlagt, og dermed sårbart over for udtørring. Når træet tørrer ud, vil det suge støv, skidt og spildte væsker til sig som en svamp. Hvor en sjat rødvin før blev pænt liggende på gulvets overflade, så du nemt kunne tørre den op, vil den nu hurtigt blive suget op i træværkets porøse fibre, og danne en grim og misfarvet plet, som ikke er til at fjerne. Og derfor bliver dit trægulv hurtigt gammelt at se på.

Få dit pæne trægulv igen med en gulvafslibning

Skal trægulvet være smukt igen, kan du med hjælp fra en professionel gulvsliber fjerne alle de grimme ridser og misfarvninger. Læs mere på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-hilleroed/