bolig

Hvad er din tidshorisont for ophold i din næste bolig?

Hvad er din tidshorisont for ophold i din næste bolig?

Når de fleste flytter hjemmefra for første gang, så er det som regel til en studiebolig eller i et kollegium, fordi det skal være et sted, som man har råd til at bo i, da det ikke er alle, der går direkte ud på arbejdsmarkedet og tjener en fuldvoksen løn, mens de er blevet klar til dette, da de boede hjemme.

Men måske har ens forældre været forudseende og skrevet en op til boligselskaber i Jammerbugt, hvis det er her, familien holder til.

Der kan være godt med studiemuligheder, og man regner med, at barnets venner også vil blive boende i området eller i det mindste vender retur, når de stifter familie.

Så man ser det som en langtidsinvestering for ens barn, fordi der ellers kan være lang ventetid på at få en bolig i visse områder, hvis man selv skal skrive sig op i en senere alder.

Og så håber forældrene nok på, at man vælger at blive boende tæt på dem.

Ikke alle nye boliger er dem, man bliver boende i resten af livet

Men nu kan der ske meget i livet, som man ikke havde set komme, om man er studerende eller ej – og det er jo det spændende ved livet, at man ikke kan planlægge sig ud af det, da det ellers også ville blive for kedelig en tilværelse.

Hvis man så flytter til en bolig i Jammerbugt, så kan det være fordi, at man har fået arbejde i dette område, så det er lettest at flytte hertil; men får man nyt arbejde et andet sted, så flytter man igen.

Man kan være blevet skilt, så man skal finde et andet sted at bo, om man så boede i Jammerbugt-egnen i forvejen eller ej, hvor man så har brug for noget, der er billigere, end hvad man hidtil boede i.

Og så kan man selvfølgelig finde sin drømmebolig i dette område, som man satser på at blive gammel i.