freelance tekstforfatter

Hvilke tekster har du brug for til din hjemmeside?

Hvilke tekster har du brug for til din hjemmeside?

Hvis du er ved at få oprettet en hjemmeside til din virksomhed, kan det være, at du er lidt i tvivl om, hvilke tekster der egentlig skal ligge på den. Derfor kan det være rart for dig med en guide. Vi guider dig her til de forskellige former for tekster, så du kan finde ud af, om du skal have dem eller ej.

Vi har fået inspiration til guiden hos bureauet Wordpens.com. De lever af at skrive tekster til andres hjemmesider. Hvis du har brug for hjælp til dine tekster, kan du altså altid kontakte dem. Læs mere på https://wordpens.com/tekstforfattere/ 

Produkttekster og kategoritekster 

Det er selvfølgelig vigtigt, at du beskriver, hvad din virksomhed sælger. Det kaldes også for produkttekster. Mange produkter kan inddeles i kategorier. Det er særligt, hvis du sælger fysiske produkter. Der kan det være smart, at du også har en kategoritekst, der beskriver den overordnede kategori. 

Blogtekster 

Når du er ved at bygge hjemmesiden til din virksomhed op, er det også en god ide, at du opretter en blog på den. Du får derfor også brug for en række blogtekster. En blog er med til at give dine kunder mere information, end den du kan give dem i dine produkttekster og kategoritekster. Dermed kan de for eksempel få svar på spørgsmål, som de ikke kan få svar på andre steder. 

Seo- og linkbuildingtekster 

Når du opretter en hjemmeside, er det også en god ide for dig, at du fra start af tænker seo- og linkbuildingtekster ind i din hjemmeside. Det kan både være tekster, der ligger på din hjemmeside og tekster, der ligger på andre hjemmesider og linker til din hjemmeside. 

Lige meget hvilken tekst der er tale om, er det selvfølgelig vigtigt, at teksterne er søgemaskineoptimerede. Hvis du ikke selv har styr på det, kan du gøre brug af et bureau som Wordpens.com.