massagebriks

Hvilken massagebriks skal jeg vælge?

Hvilken massagebriks skal jeg vælge?

Hvis du som behandler står for at skulle udruste din klinik eller din praksis med nye brikse, skal du først og fremmest gå efter kvalitet. Dette gælder uanset om du er massør, kiropraktor, fysioterapeut, kranio-sakral terapeut, akupunktør eller anden form for behandler, som bruger briksen som leje under behandlingen.

Det betyder utroligt meget for behandlingens effekt, at lejet er stabilt og behageligt. En briks, som virker vakkelvorn, kan få klienten til at spænde op og være nervøs under hele behandlingen. Når man som klient ikke er afslappet, er det svært at tage imod massagen eller terapien. Dette vil i sagens natur have en negativ indvirkning på behandlingen, og gøre der vanskeligt for behandleren at opnå den ønskede effekt.

Derfor er det vigtigt, at din massagebriks er bred, stabil og stærk nok til at kunne bære selv tunge klienter uden at knirke eller give sig. Og derfor bør du vælge en forhandler af massagebrikse, som fører brikse i høj kvalitet fra anerkendte producenter. Blandt disse forhandlere finder du eksempelvis Altermed Wellness.

Hvem er Altermed Wellness?

Altermed Wellness er en online forhandler af alt hvad man som terapeut eller behandler har brug for i sin klinik eller praksis. Hos Altermed Wellness finder du udstyr til massage, fysioterapi, akupunktur, kiropraktik, kinesiologi, ansigtsbehandling, pedicure og manicure, plus diverse materialer så som olier, cremer, salver, badesalt og akupunktur nåle samt sten til hot stone massage. Du kan, med andre ord, nøjes med at handle eet sted, når du handler med Altermed Wellness.

Hvad massagebrikse angår, finder du hos Altermed Wellness et stort og velassorteret udvalg af produkter, fremstillet til at kunne holde og med et hav af indstillings muligheder. Altermed Wellness sælger brikse og lejer til behandlere og terapeuter af alle typer samt til læge klinikker, kosmetologer, tatovører og hele wellness og spa centre. Du kan se hele udvalget på altermed.dk