pandekager

Hvis du også er vild med pandekager, så find gode tips til pandekagebagning her

Hvis du også er vild med pandekager, så find gode tips til pandekagebagning her

Hvem er ikke vild med pandekager? Det er en klassiker, både som morgenmad, dessert og lækker snack. Uanset hvornår på dagen eller ugen man spiser pandekager, er det altid et lækkert og tilfredsstillende måltid. Og hvis man har lidt øvelse og kender de gode tricks, er det både hurtigt og nemt at lave et pandekagebjerg i ægte Rasmus Klump-stil. Det er noget, som både vil imponere og gå rent ind i hjerterne hos både børn og voksne. Så uanset om du er sammen med din kæreste søndag morgen eller har alle vennerne på besøg til pandekager lørdag eftermiddag, er det godt at kende til de vigtigste pandekage-tricks.

Den rigtige dej er vigtig

Hvis man skal lave både velsmagende og flotte pandekager, kræver det den helt rigtige dej. Heldigvis kan du finde gode opskrifter på pandekager på nettet. På den måde er du sikret en snack, der både ser flot ud, og som også er en tilfredsstillelse i munden. Har man en dårlig dej, er det næsten garanteret, at pandekagerne bliver en skuffelse – og derfor er den rigtige opskrift alfa og omega.

Varm pande uden fedtstof

Hvordan du skal lave dine pandekager, er naturligvis afhængigt af hvordan du gerne vil have, at slutresultatet skal se ud. Men går du efter de klassiske danske, tynde pandekager, skal du slet ikke putte fedtstof på panden. I stedet skal du sørge for, at den er brændende varm. Det sikrer det flotte udseende på pandekagerne, samtidig med at de slipper panden let. For at dette trick skal virke er det dog vigtigt, at man bruger en nogenlunde ny og velholdt pande.

Server med masser af pynt

Det vigtigste med pandekager er, at alle kan designe dem præcis, som de har lyst. Uanset hvornår de skal spises, er det altid fedt at kunne pynte med is, frugt, chokoladesauce, krymmel eller noget helt tredje. Hvis oplevelsen med pandekager skal være helt rigtig, kræver det et stort og alsidigt udvalg af pynt og krymmel.