tandlæge

Hvornår skal du til tandlæge?

Hvornår skal du til tandlæge?

advertorial

Der kan være mange årsager til, at du skal forbi en tandlæge. Det vigtigste er, at du får det gjort, og ikke lader det strække i for lang tid. Det er vigtigt, du passer på dine tænder, særligt hvis du oplever smerter eller gener i dine tænder. Selvom det godt kan være dyrt at gå til tandlæge, så er det vigtigt at få tjekket, hvordan dine tænder har det. Så læs med her og hør mere om i hvilke situationer, du bør gå til en tandlæge. 

 

 

 

Hvis du har ondt i tandkødet

En af de mest almindelige grunde til, at folk opsøger en tandlæge, er, at de har smerter eller ubehag i tandkødet. Det kan være et tegn på, at der er noget, der er galt. Måske du børster dine tænder for hårdt med din tandbørste, eller så glemmer du at bruge tandtråd. Det kan også være, at dine visdomstænder er ved at vokse ud, hvorfor du så oplever disse smerter. Ring og få bestilt tid hos din tandklinik i Holbæk eller en tættere på din by, og få afklaring på, hvorfor det gør ondt.

Hvis du har en knækket tand

Knækkede tænder og huller kan føre til huller i tænderne og mange smerter, og derfor er det vigtigt at få disse problemer ordnet så hurtigt som muligt. En knækket tand har brug for en form for fyldning, og hvis du ikke tager dig af hullet, vil din tandlæge måske foreslå, at du skal have en krone. Her kan det godt blive temmelig dyrt. Uanset hvad, er proceduren relativt hurtig, og du vil være smertefri på ingen tid

 

Hvis du har ondt i kæberne

Hvis du vågner hver morgen, med en stærk smerte i dine kæber, så kan det skyldes, at du måske skærer tænder om natten. Dette kan have stor betydning for dine tænder. Du skal helst ikke skære tænder, fordi det er dårligt for dine tænders belægning, og det slider enormt meget på dem. Herudover kan det give dig frygtelig hovedpine. Her skal du måske have lavet en bideskinne, som du skal sove med om natten. Men få først tandlægen til at undersøge dine tænder, før du gør mere selv.