skrotpriser

Kan man få det til at løbe rundt med skrotpriser?

Kan man få det til at løbe rundt med skrotpriser?

Her taler vi ikke så meget om de firmaer, der lever af at indkøbe ting som skrot og sælge dem videre eller omdanne dem til noget andet eller lignende.

Sådan et sted kunne være https://www.jernkaellingen.dk/priser 

Det er dem, som der bestemt lever af det, fordi de har gjort det til en virksomhed, hvor man har et netværk, værktøjerne til det, og lader det være en arbejdsplads for flere ansatte.

Vi vil mere se på, om man som privatperson kan gøre det til noget, som man kan leve af at sælge, så man bare opretter sig som et enmandsfirma eller tilsvarende, hvor man er den eneste ansatte, der bruger tiden på at finde skrot og sælge det videre til dem, som vi for eksempel nævnte ovenover.

Og her skal det gøres på den lovlige måde og ikke den slags, man hører om af negative nyheder i medierne.

Det kan blive et supplement med skrotpriser

Det kan sagtens være muligt at leve af skrotpriser, men så skal ens tilværelse være tilsvarende derefter ved siden af, hvor man nok skal leve enlig, i en lille lejlighed og uden at have de store udgifter til følge.

Hvis man er en familiefar, der skal forsørge hele familien derhjemme, har bil, sommerhus og så videre, så vil det nok kræve ufatteligt meget arbejde, hvis man skal forsøge at få det hele til at løbe rundt udelukkende på skrotpriser.

Men det er da muligt, at man bliver så god til det, at man kan indsamle så meget skrot, at det kan udgøre et supplement til indkomsten, så man kan arbejde mindre med det arbejde, man ellers har ved siden af.

Her afhænger det jo af ens arbejdsindsats, hvor meget tid man skal lægge i det, så man kan gøre det til et hæderligt supplement til ens faste indkomst.