murer skive

Lad din murer i Skive hjælpe med dit murværk

Lad din murer i Skive hjælpe med dit murværk

advertorial

Et hus kan godt trænge til en kærlig hånd i ny og næ. Når det gælder murværket er det en murer der kan hjælpe. Og her kan du benytte AC’s Murer Rep.

Lad mureren hjælpe med renovering af dit badeværelse

Skal boligens badeværelse sættes flot i stand, med nye fliser eller klinker på væggene og måske et nyt lækkert gulv støbt i cement eller beton? Så er det mureren der skal på banen.

AC’s Murer Rep har blandt andet speciale inden for istandsættelse af badeværelse, og vil kunne levere netop de vægge og gulve som du ønsker dig. Din lokale murer kan også hjælpe dig hvis du skal have opmuret en ny bruseniche eller en sokkel rundt om dit badekar.

Med hjælp fra AC’s Murer Rep kan du gøre drømmen om et smukt badeværelse til virkelighed. Og du kan være sikker på at de dygtige murere bestræber sig på at løse opgaven til UG med kryds og slange.

image

Få den rette assistance til udvendig istandsættelse og vedligeholdelse af dit hus

Hvis husets ydermure trænger til nye fuger mellem murstenene, eller flere af disse i løbet af årene har lidt skade, kan du hos AC’s Murer Rep få hjælp til at forskønne det udvendige murværk. AC’s Murer Rep er eksperter når det gælder facade renovering og vil hurtigt kunne vurdere om det bedst kan betale sig med reparation af fuger i huset eller om facaden er bedst tjent med eksempelvis vandskuring eller facadepuds.

AC’s Murer Rep er også din nærmeste allierede hvis husets sokkel eller fundament skal repareres, for eksempel i forbindelse med sætningsskader eller skader opstået som følge af indtrængende fugt. Du kan få hjælp til støbning af ny trappe eller reparation af eksisterende ditto. Og er dit hus udstyret med en skorsten hjælper AC’s Murer Rep gerne med at sikre at denne er i forsvarlig stand.

Kontakt AC’s Murer Rep via acsmurer.dk