Toyota hybrid

Spar brændstof og skån klimaet med en Toyota hybrid

Spar brændstof og skån klimaet med en Toyota hybrid

advertorial

Hvis du går og leder efter en måde hvorpå du kan få en bedre brændstof økonomi og samtidig gøre din daglige transport mere klima og miljø venlig kan du overveje at skifte den gamle bil ud med en hybrid eller plug-in hybrid bil.

Hvad er hybrid biler og plug-in hybrid biler?

Både hybrid biler og plug-in hybrid biler er forsynet med et batteri og en brændstof tank, men kan veksle imellem at være eldrevne og benzin eller diesel drevne. På den måde kan du spare penge på brændstof og samtidig udlede færre farlige partikler.

Forskellen på en almindelig hybrid bil og en plug-in hybrid bil er at en hybrid bil udelukkende oplader batteriet i forbindelse med kørsel, hvor en plug-in hybrid bil også kan lades ved hjælp af en lade stander til eldrevne biler.

image

Det betyder at du slipper for at skulle bruge benzin eller diesel motoren på de dage hvor bilen udelukkende skal anvendes til by eller ærinde kørsel. Og du vil stadig have mulighed for at lade batteriet op når du for eksempel kører på motorvejen.

Hvilken hybrid bil skal jeg vælge?

Er du på udkig efter den helt rigtige hybrid eller plug-in hybrid bil til dig og din familie kan du med stor fordel vælge en bil fra mærket Toyota. Toyota er leveringsdygtig i nogle af de bedste hybrid og plug-in hybrid biler på markedet anno 2021. Og der er nok af modeller at vælge imellem – til gode priser.

Hvor kan jeg købe en Toyota hybrid bil?

Du kan finde din og din families nye Toyota hybrid hos AT Biler. AT biler fører et stort og velassorteret udvalg af de top lækre Toyota hybrid og plug-in hybrid bil biler. Du kan få yderligere information om dem alle, og kontakte AT biler direkte, via AT bilers hjemmeside ATbiler.dk