sprøjtemaling, sprøjtelakering

Undgå at smide dine gode stole ud – giv dem nyt liv med sprøjtemaling

Undgå at smide dine gode stole ud – giv dem nyt liv med sprøjtemaling

Hvis du har nogle ældre stole, er det meget muligt, at de stadig er gode at sidde på, men at de bare ikke passer til din indretning længere på grund af udseendet. Alene af den grund kan det være, at du overvejer at udskifte dem. Det vil dog være sund, da der jo netop er tale om nogle stole, der er gode at sidde på. De kan nemlig være sværere at finde, end man måske lige skulle tro. 

I stedet for at smide dine stole ud du give dem en sprøjtelakering. På den måde får de et nyt og tidssvarende look, der passer til den måde, du gerne vil bo på nu. 

Det er en dum ide, at du kaster dig ud i selv at sprøjtelakere dine stole – medmindre du da virkelig ved, hvad du gør. Det er nemlig svært at få et flot og ensartet resultat, der ser professionelt ud, hvis du udfører arbejdet selv. I stedet kan det være en god ide, at du vælger at få et professionelt firma til at gøre det. 

Dibbern Design lever af at sprøjtelakere for andre

Når du skal finde nogle, der kan hjælpe dig med at sprøjtelakere dine stole, er det en god ide, at du ser nærmere på Dibbern Design. Det er et firma, der har specialiseret sig i at sprøjtelakere en lang række forskellige genstande. De kan derfor også tage sig kærligt af dine stole, så de kommer til at få lige præcis den farve, du ønsker. 

Hos Dibbern Design er de vant til at sprøjtelakere en række af de danske designklassiskere. Det er for eksempel Arne Jacobsen, Wegner og Børge Mogensen. De ved derfor præcis, hvordan de skal få stolen til at se helt rigtig ud, så andre ikke vil lægge mærke til, at den er blevet shinet op.